Frie Fugle

Ulve

Farao er ulveunge hos os. Naturligvis er Farao ikke hans rigtige navn,men når han er sammen med de andre ulveunger fra frie fugle,så hedder han han Farao. Farao er et navn som er taget fra jungleboen og når man er ulveunge hos Frie fugle lære man nemlig en masse ting fra junglebogen.

Farao er en spætte, og ligesom spætten har han altid travlt med at undersøge de ting som man ikke lige kan se, han undersøger
 hvad der gemmer sig i den halvrådne bark og hvad der gemmer sig under de store sten, for sådan er også hos frie fugle at der for man ikke kun et navn fra junglebogen men for også et navn der passer til ens personlighed.

Farao har også travlt med mange andre ting, han vil nemlig gerne være rigtigt dygtig når han skal
 rygge op være stifinder så han øver sig i masse ting.For lang tid siden fik Farao lov til bruge kniv hos ulveungerne det fik han lov til fordi han havde vist at han var rigtig god til passe på ikke skade sig slev og andre.

Hvad der gemmer sig under de store sten,
DEL PÅ:

Ulve 7-10 år
Mødedag Mandag kl. 17.30

Info

Yngste afdeling hos De Gule Spejdere er ulvegrenen for de 7-10 årige børn. Ulvekoblet tager udgangspunkt i Kiplings Junglebog, og børnenes ulvenavne og koblets traditioner er inspireret af denne eventyrlige fortælling. Som ulve lærere børnene det mest basale spejderarbejde tilpasset deres niveau, men der er samtidig et stort element af leg i ulvenes aktiviteter.

Formålet er at give mange gode oplevelser gennem vores samvær med leg, konkurrencer og samarbejde samt ikke mindst det gode kammeratskab. På den måde lærer ulvene de mest grundlæggende ting man skal kunne som spejder, og udvikles efter bedste evne at påtage sig et medansvar for vores gode kammeratskab, gruppearbejde, hjælpsomhed og opøvelse af praktiske færdigheder.

På vores ugentlige ulvemøder arbejder vi f.eks. med knob, kompas, kimslege, naturkendskab, førstehjælp, hobbyarbejde i naturmaterialer, flaghejsning, morse/koder og sportegn med videre.  Vi har altid tid til at holde et frikvarter med leg, hygge og/eller underholdning.