Frie Fugle

Stifindere

Freja er stifinder, når man er stifinder hos Frie Fugle,så øver man sig i alle de ting, man skal kunne som storspejder.

Freja kan allerede en hel masse ,hun lært at tænde bål med kun 2 tændstikker, og hun er med Frie Fugle på lejr, hvor hun laver mad over bål.

Freja er så dygtig til at lave mad over bål at hun også har fået et duelighedstegn i madlvning, og hun kan også slukke bål og dækkebålstedet til,så ingen kan se at hun har været der.

Hos stifinderne leger man tit indianderlege, derfor er Freja også rigtigt god til snige og ligegyldigt hvor Freja befinder sig kan hun altid finde vej tilbage.(Deesværre er hendes leder ikke altid enig med hende)

 

 

Freja også rigtigt god til snige
DEL PÅ:

Stifindere 10-12 år
Mødedag Mandag kl. 18.30
Stifinderleder
Anders Larsen
3131 1197
anderslarsen412(at)hotmail.com

Info

Stifinder-grenen er Frie Fugle er et tilbud til piger og drenge i aldersklassen 10-12 år. Hos stifinderne tager vi udgangspunkt i de nordamerikanske indianeres univers, stifinder er inddelt i kobler. Normalt er der 4-7 stifindere af blandet køn og alder i et stifinderkobbel.

Stifinderne har møder én gang om ugen. Hvor de bl. a.  arbejder med en række duelighedstegn,med emner som naturen, førstehjælp, ildslukning, historie, knob m.m, til møder leger vi og hygger os. En generel regel er, at man prøver at komme udendørs ved hvert møde, medmindre vejret er helt umuligt.
 
I Stifindergrenen begynder aktiviteterne  osse at blive mere friluftsprægede. På weekendture og sommerlejr laver stifinderne lejrarbejde og laver mad over bål. Man sover udendørs .

Stifinderne fra alle de gule spejdergrupper mødes til en årlig stifinderturnering, hvor koblerne dyster mod hinanden.