Frie Fugle

Spejder

Folmer er Trops-spejder, Han er også patruljeleder det betyder at han sammen med sin assistent har  ansvaret for hele sin patrulje. Folmer er god til at sørge for sin patrulje han går altid selv forrest, når der skal laves noget, han er altid først oppe om morgenen og sørger for at vække de andre.

 

Når man er Trops-spejder hos Frie fugle får man lov til at lave en masse spændende ting. Folmer har væet på Tømmerflådetur og han har været i sverige på Vandring , han har osse været på Færøerne.

Hos Frie fugle har patruljen deres eget lokale, det har Folmer været med til indrette, og han har selv lavet sin bænk  som han bruger i patruljelokalet

Folmer har altid meget travlt , for der er en masse han gerne vil nå han vil nemlig gerne være endnu dygtigere end han er, han vil gene have ridder snoren inden han skal være pioner ,så han drømmer tit om alle de ting han vil lære inden da.

Han altid den første oppe om morgenen og søger for vække de andre.
DEL PÅ:

Spejdere 12-18 år
Mødedag Mandag kl. 18.00

Info

Man kan blive Spejder når man er fyldt 12 år og man rykker op til Pioner når man er fyldt 18.

Spejderarbejdet Hos Frie Fugle er meget alsidigt og det er i denne aldersklasse det rigtigt spændende spejderarbejde begynder at ske.

Spejderne arbejder i patruljer, hvilket er et vigtigt element i spejderarbejdet. En patrulje består optimalt af 6-8 personer. Patruljen er ledet af en Patruljeleder og en Patruljeassisten.

Et vigtigt element i spejderarbejdet er konkurrence. Således kommer spejderne igennem en stor del af stoffet.

Patruljesammenhold

For at en patrulje skal fungere godt er et godt patruljesammenhold vigtigt. Der skal skabes en fællesskabsfølelse medlemmerne imellem. Patruljearbejdet må godt være omgivet af mystik og en god patrulje har mange patruljesærpræg, traditioner, ritualer, råb, udsmykninger osv. Når den nye spejder rykker op optages han/hun i patruljen ved en spændende cermoni.