Frie Fugle

Rover

Flemming er rover hos Frie Fugle ,rovene hos frie fugle bestemmer nemlig helt selv hvad de vil lave, heldivis laver de altid noget der gavner hele gruppen , blandt andet laver de ture og løb som alle andre i frie fugle kan deltage i men de hjælper osse med frie fugles årlige loppemarkede, julestue og andre ting som kan give penge til gruppen så børne ikke skal betale alt selv.

Når roverne er på tur kan de kare det hele selv de kan tænde bål uden tændstikker og finde mad ude i den vilde natur. og når børnene fra frie fugle er på tur sker det tit at en rover tager med og sover i telt med børnene    (det jo altid rart  have en voksen med hvis man er lidt bange for sove i telt )

DEL PÅ:

Info

Rover er for dem over 25 år hvor man stadig vil holde gang i spejderlivet og de hyggelige timer man får når man afsted på ture.

Roverklanen er rygraden i enhver gruppe, hvorfra gruppens ledere til enhver tid kan hente assistance og vejledning. Herfra bør gruppens kommende assistenter kunne hentes. 
 

Arbejdet i roverklanen består i praktisk støtte til spejderarbejdet i troppen og korpset. Her udnyttes den viden og erfaring, som hver enkelt rover har oparbejdet gennem mange år. Eksempler på dette er afvikling af arrangementer og kurser, økonomisk støtte og hyttebyggeri.