Frie Fugle

Pionerer

Frank er Pioner hos Frie Fugle,når man er pioner arbejde man meget selvsstændigt og har ingen ingen leder, pionererne er opdelt i sjak,bestående af 2-3 personer

Man vælger selv hvem man vil i sjak med når man er pioner hos frie fugle, det sker temmeligt tit at en lede fra en af de andre  grene spørg Frank om han vil hjælpe ved et møde, Fordi frank har været spejder siden han gik i første klase så han ved næsten alt hvad der værd at vide om spejderarbejde.

Frank kunne egentlig godt blive leder han men han synes selv han har lyst til være pioner lidt i nu,hvis han stadig ikke lyst om nogle år kan han godt forsætte med være spejder, selv om han bleven voksen , så rykker han bare op i klanen hvor han så bliver Rover, men hvert efterår er Frank til pionere turnering sammen med sit sjak så kommer der pionerer fra hele landet og dyster om  blive det beste sjak.

DEL PÅ:

Pionerer 18- 25 år
Mødedag Efter Lyst
John John - 4260 1996
johnove18(at)hotmail.com

Info

Efter man har været spejder i en årrække, rykker man op i Pionerklanen. Arbejdsstoffet er her en naturlig viderførelse af spejderarbejdet.  

I pionerklanen arbejdes der i tomands sjak. Typisk holdes der møder hver fjortende dag. Pionerer dyrker avanceret spejderabejde,

Et grundlæggende element i pionerarbejdet er det primitive friluftsliv og oplevelser i og med naturen.