Vores Årlig Efterårstræk,Dette år på EnebærOdde Martinegården 2009

 

Info

Efterårstrækket er Frie Fugles årlig oprykker weekend, som sidste år fandt sted på EnebærOdde Martinegården. Det hele foregår fra lørdag morgen til søndag, hvor vi hygger os på tværs af grenene, vi var på et lille løb hvor vi blandt andet skulle tænde et bål, lægge en kompasrose, kaste med rednings reb. Om eftermiddag skulle vi så laver en kreativ ting som vi får med hjem eller som skal pynte oppe i vores hytte, Sidste år skulle vi male et billede af en spejder oplevelse vi havde haft. Om aftenen havde vi et lejr bål med en masse underholdning. Da det så var blevet rigtigt mørkt skulle vi på snigning, og det kan godt være lidt skræmmende, især når Mogens er med til at stå på post.

 Om natten når vi alle ligger og sover trygt, sker måske også noget, men det er så hemmeligt at ikke rigtigt nogen ved hvad der foregår.

Søndag har vi vores tradition med at når man skal rygge op, skal man bryde ud af flokken. Alle ulvene danner en kreds om de ulve som skal rykke op, og så skal de forsøge at bryde ud af kredsen, derefter skal de tilsvarende forsøge at bryde ind i den kreds som stifinderne tilsvarende har dannet. Det samme gentager sig ved at de stifindere som skal rykke op bryder ud af stifinderkredsen og ind i spejdernes trop.

Til afslutning kommer vores forældre for at deltage i flagparaden, og der deles mærker ud.

Kort over EnebærOdden, vi boede ved røde prik.
De Gule Spejdere | friefugle(at)friefugle-gulspejder.dk
Jyskweb 2008